perjantai 6. huhtikuuta 2007

Pässiäinen

Pässiäinen. Rauhaa ja hiljaisuutta. Ainakin hetken. Lattialla on melkein 23 metriä kangasta, odottaen että leikkaisin ne valmiiksi tulevia hameenompelijoita varten. Tanssilapset tekevät itse (thank god) hameensa, miun tehtäväks jäi kankaiden osto, raahaaminen ja leikkaaminen. Mallikappaleen sain onneks kans tehtyä, niin on lapsilla mihin verrata.

Pääsiäisen jälkeen alkaa kauhia tenttiputki. Kaikki inhottavimmat aineet jäljellä :( Ja treeniputki kans. Se ei ole ollenkaan epämiellyttävää. Kuka ei tahtoisi viettää aurinkoisia kevätpäiviä pölyisessä treenisalissa hikoillen ja kuunnellen meikäläisen paasaamista ja samaa näytösbiisiä uudestaan ja uudestaan ja...

En tiedä olenko jetenkin viisastunut viime vuodesta. Samaan aikaan viime keväänä olin kupla otsassa hermoromahduksen partaalla koulustressistä ja muista kiireistä. Nyt olen vaan armottoman väsynyt, enkä vaan jaksa stressata. Tentit menee miten menee (ja yleensä ne on mennyt vielä aika hyvin) ja jossain hamassa tulevaisuudessa odottaa sellainen aamu, että herätessä tietää ettei tarvitse tänään tehdä mitään jos ei tahdo. Sitä odotan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin alkaa treeniputki, kun ensiviikolla on näytökset. Keskiviikkona oli ensimmäiset tilaharjoitukset ja tehtiin se meidän kohtuullisen pitkä tanssi ensin keskitasojen ja sitten jatkojen kanssa. Sen jälkeen oli kyllä jalat mustelmilla ja vatsalihakset kipeinä.
-Brandon-