maanantai 11. helmikuuta 2008

Päivityksiä

Nyt tarttis tehdä jotain ihan muuta kun kirjottaa tänne. Mutta joskus se raja tulee vastaan, reilun puolen vuoden hiljaiselon jälkeen :D Noin 3 tunnin kuluttua alkaa tentti, sellainen viimeinen mahdollisuus päästä opintojaksosta läpi. Seuraava vaihtoehto on istua ko. opintojakson tunnit uudestaan ensi syksynä. Tuntuu vaan siltä että osaan jo koko luentomateriaalin ulkoa kun olen muidenkin kurssien takia joutunut painimaan ko. asioiden kanssa. Jotenkin on vaan sellainen tunne, että kaikki se tieto kaivautuu ihan liian syvälle aivojeni perukoille juurikin sillä hetkellä kun se pitäisi puristaa paperille. No, elämä on ja sitä rataa. Kattellaan miten käy.

Mutta kun ei nyt pysty lukemaan. Kuumemittari näyttää enemmän kuin sen perinteisen ja lakisääteisen lukeman ja muutenkin väsyttää. Olin eilen tanssiohjaajille suunnatussa koulutuksessa ja juu, kuumetta oli eilenkin. Kevyt viiden tunnin urakka johti siihen että nyt ei ole mikään voittajaolo. Suunnitelmissa oli pienimuotoinen himmailu koko koulutuksen läpi, mutta ensimmäisen puolen tunnin jälkeen himmailut jäi. Sen jälkeen hikoilinkin kuin kuumeinen pieni eläin ja nautin hyvistä tunneista. Tuloksena kahta kauheampi olo ja illalla tentin jälkeen pitäisi mennä pitämään omalle jatkoryhmälle tuntia. Jes.

On siihen ehan hyväkin syy miksi rehkin eilen. Seura, jossa tansstunteja ohjaan, on armollisesti kustantanut minut useampaankin koulutukseen parin vuoden ohjaajanurani aikana. Ja koulutkset eivät ole ihan halpoja näin opiskelijan vinkkelistä katsottuna. Eilinenkin pläjäys maksoin muistaakseni jotain 80 euron suuntaan. Vähintä mitä voin tehdä, on raahautua vaikka pää kainalossa tapahtumapaikalle. Varsinkin kun alle 2 vuorokautta ennen kurssin alkua peruutuksen tehnyt ei kuitenkaan saa rahoja takaisin.

Sain sieltä kyllä muutakin kuin kipeät lihakset. Ihan oikeasti taas paljon ideoita ja myös levyn missä oli koulutuksessa käytetyt biisit, mikä on enemmän kuin hienoa. Ei tarvitse alkaa metsästämään biisejä, jos haluaa itse käyttää koulutuksessa tehtyjä koreografioita tunnilla. Ja kaikille tekijänoikeuksista naputtaville tiedoksi, kyllä, saan ihan luvan kanssa käyttää niitä koulutuksessa opetettuja koreografioita tunneillani ihan niin paljon kuin tahdon, sitä varten ne on tehty. Ja kyllä, levy, jonka sain koulutuksesta oli tietenkin poltettu, enkä siis koskaan käytä sitä missään. Niin just.

Ei kommentteja: